Down Under 2004

Click here to edit subtitle

Blog

Zaterdag 3 juli 2004

Posted by Jessica on September 8, 2013 at 8:15 AM

Zaterdag 3 juli 2004.

 

Vandaag moesten we maar eens optimaal genieten van onze laatste dag. We worden uiteindelijk iets later wakker dan anders aangezien Roon wat heeft liggen spoken vannacht.

 

De zon schijnt weer prachtig en we liggen iets voor 10.00 uur met een heerlijke vers geperste sap (sinasappel/ananas) en een kip sandwich op het strand.

Het zonnetje doet goed zijn best. We zwemmen en zonnen wat en tegen 14.00 uur strijken we neer bij Charlies voor een late lunch.

Ik ben toch wel wat verbrand en moet maar even uit de zon blijven.

 

We hebben nog alle tijd want het vliegtuig vertrekt pas om 23.50 uur. We shoppen wat en tegen het einde van de middag kunnen we een douche nemen in het hotel en lopen nogmaals het centrum in voor diner.

 

Eigenlijk een beetje te vroeg zitten we alweer bij The Avenue aan ons diner. Nu blijkt ook waarom we de vorige avond 25% korting kregen op de rekening. Wanneer je tussen 17.00 en 19.00 uur komt krijg je dat nl. Leuk he!

 

Roon kiest nu voor zijn vleessie (die hij eigenlijk gister al wilde maar zo lief was om samen met mij vis te nemen) en ik koos voor de Barramundi fliet. Dat is een Aussie vis (longvis……..vraag me niet wat het betekent maar het smaakte wel lekker)

 

Tegen 19.00 uur lopen we langs het strand waar blijkbaar een groot feest van start gaat. De Nationale Vuurwerk Competitie vindt vanavond plaats. Lachen!

Er staat een podium op het strand en de helft van Surfers Paradise zit met een lichtgevend stokje in het zand. Het is onwijs gezellig. We kijken naar een dans optreden van Allure. 4 hyperactieve dans meisjes.

 

Dan begint het vuurwerk!! Leuk! Ik bedoel, dat ze dat speciaal voor ons doen! Als afsluiting van de vakantie, toch aardig.

 

We lopen langzaam terug naar de auto en we moeten helaas dit geweldige gezellige plaatsje achter ons laten (zo tegen 20.00 uur)

De reis verloopt vlotjes en zo tegen 21.30 uur staan we gezellig met een boel anderen in een super lange rij voor de incheckbalie. Balen!

Hadden we toch eerder moeten zijn??

 

De mevrouw achter de balie matst ons wel enorm want we hadden veel te veel overgewicht (en dan niet aan ons lijf, maar nu zeker wel in de koffers)

We mogen wat omgooien en creatief met overgewicht omgaan (moeten we vaker doen!) en uiteindelijk knijpt ze een oogje toe en vindt het wel best. We hoeven gelukkig niks extra’s te betalen. Mazzel!!

 

 

We hoeven maar een klein uurtje te wachten voordat we mogen boarden. We zijn als 1 van de eerste in het vliegtuig en we stashen gauw onze zooi voordat we worden gesnaaid. We hebben fijne plaatsen. Wel wat achterin het vliegtuig maar wel 2 stoelen naast elkaar.

 

De vlucht verloopt voorspoedig en al snel landen we in Kuala Lumpur om 5.30 uur en de eerste 7 uur vliegen hebben we er maar mooi vast opzitten.

 

 

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments