Down Under 2004

Click here to edit subtitle

Blog

Vrijdag 25 juni 2004

Posted by Jessica on September 8, 2013 at 6:55 AM

Vrijdag 25 juni 2004

 

Hé wat jammer. Onze laatste dag DI. We waren wat later wakker dan anders. Het was zomaar ineens 7.30 uur. We zouden om 11.00 uur onze Facial hebben dus we hebben nog tijd zat om te douchen en ontbijten. Het ontbijt is zo ontzettend lekker en uitgebreid. Ik eet mijn vingers erbij op. Lekkere grapefruit en verse ananas met honing. Majmmie!

 

Tegen 10.45 uur zijn we op pad gegaan naar de Spa. Wederom geen vervelend ontvangst en de rust van die toko slaat meteen op je over. We worden niet behandeld in dezelfde kamer dus ik mag met Lyndell mee en Roon met een ander aardig meisje.

 

Nou ik zal je zeggen………ik heb nog nooit zo’n geweldige facial gehad. Echt 75 minuten lang verwennerij. De heerlijkste massages en maskers. Super!

 

Roon had een Gentleman ’s Facial en blonk ook aan alle kanten. We hebben genoten.

 

Toen we klaar waren hebben we ons zelf (ikke) getrakteerd op een heerlijke lunch (Ceasar Salad en Quissedillas) met een overheerlijke witte wijn. Dat hebben we op de strandstoelen heerlijk liggen op eten. De wolkjes waren verdreven door de zon en het was bloedje heet. Heerlijk gezwommen en gezond.

 

Teegn 16.00 uur heeft Roon me meegenomen naar de Boutique waar hij een geweldige gave oliebrander koopt…………voor mij!!

Want dat vergat ik nog te vertellen ……….eenmaal klaar met de facial had Lyndell alles voor me opgeschreven welke producten ze heeft gebruikt. Sauna van Egmond in Haarlem (waar ik met vriendinnen ben geweest) gebruiken dezelfde productlijn van Thalgo.

 

Roon heeft voor zichzelf een cleanser gekocht en voor mij de mega lekkere en goede dagcrème. Gaaf! Lief he! Wat een prinsesje ben ik toch! Ben er super blij mee.

 

Ook hebben we lekkere olie gekocht om voor in huis te branden, vandaar dus nu het brandertje. Lief!

 

Ook nog een boter/kaas en eieren spelletje gekocht van DI en 2 gave mokken die bij het brandertje passen. Djies wat nemen we toch weer veel mee!!

 

Bij de receptie hebben we een busje laten komen die ons bij de Quick Cat heeft gebracht. Terwijl wij daar zaten te wachten vroeg ik me af waar onze koffers nou waren. Misschien al in Mission Beach?

Roon heeft het voor de zekerheid even gevraagd……..’oh ja die moesten ze nog halen’. Duh.

De QC kwam er al aan, die gozers stonden klaar met de busjes voor de new arrivals en dan zeggen ze dat ze dat de tassen nog moeten halen? Klets, ze waren ze gewoon vergeten!

Mazzel dat we ze er even op hadden gewezen anders hadden we er een mooie claim van kunnen maken ;-)

 

Eenmaal terug op de camping, camper geinstalleerd en op ons gemak naar de zee gelopen om te zien of de naam van de camping wel verdiend was ‘Dunk Island View Van Park’.

En jawel hoor! We hadden een prachtig uitzicht op DI, met een mooie zonsondergang. We zitten te genieten, maken foto’s en wat rond gelopen totdat we op de hoek bij de camping een onwijs leuke tent zien. Raymonds on the Beach.

We hebben ons daar heerlijk in geweldige stoelen neergevleid met een cocktail (Roon) en een heerlijke rode wijn (ik). Ze deca als we zijn hebben we ook ons diner daar genuttigd.

 

We hebben zitten smullen van Thai Coconut Prawns en een perfect fles wijn erbij. Wat een leven.

De live muziek erbij (one man show) was niet om over naar huis te schrijven (doe ik stiekem nu toch….) maar het klonk wel gezellig. Wat je allemaal wel niet kunt doen met een synthesizer.

 

Eenmaal in de camper zijn we meteen in slaap geploft op ons krappe bedje. Moe!!

 

 

 

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments