Down Under 2004

Click here to edit subtitle

Blog

Vrijdag 2 juli 2004

Posted by Jessica on September 8, 2013 at 8:10 AM

Vrijdag 2 juli 2004.

 

We zijn weer gewoon lekker op tijd wakker en na een mega vet en uitgebreid ontbijt liggen we om 10.00 uur op het strand. Wat een leven.

 

Roon heeft tijdens het ontbijt wat Japans gegeten (een rijstsoep dat kan je op smaak kan maken met van alles; zeewier sesamzaadjes en pruim. Ook nog miso soep erbij en het Japanse ontbijt was compleet. Het smaakte ook nog eens goed.

 

Tussen de middag hebben we heerlijke knoflookgarnalen op met rijst en een Wolf Blass Chardonnay. Smullen!

 

Aangezien ik de hele dag vet verkouden en snotterig was voelde ik me niet zo heel erg lekker. Paar pakjes zakdoeken gekocht en nu maar hopen dat het snel ophoudt.

 

Eenmaal terug op het strand bleek het een stuk kouder dan in de ochtend. Tja, het blijft tenslotte winter.

 

Tegen 15.30 uur maar terug gegaan naar de kamer. Ik voelde me nog steeds beroerd en na een warme douche ben ik even in slaap gevallen op bed. Ik werd wakker toen Roon een foto van me maakte.

 

We wilden graag eten bij Mango’s. Daar hadden we een kortingsbon van. Toen we het eenmaal hadden gevonden bleek het een andere naam te hebben en zag het er lang niet zo uitnodigend uit als op het plaatje.

We zijn uiteindelijk gaan eten bij The Avenue. Roon wilde graag vlees maar was zo lief om samen met mij Seafood Platter te nemen. Dat kon nl alleen vanaf 2 personen. Je weet niet wat we allemaal kregen. Octopus (gemarineerd met soyasaus of zo), inktvisringen (heel erg goed!), filets, krab, garnalen en frietjes. Onderop lag fruit dus het dessert hadden we ook al op. Het was echt smullen geblazen met witte wijn erbij. Genieten!!

 

Op de hotelkamer nog de champagne opengetrokken van Wolf Blass. Die kunnen we niet meenemen in het vliegtuig. Die was wel heel erg lekker!! We waren helaas te moe om hem helemaal op te drinken. We vielen als een blok in slaap…………

 

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments